Open sollicitatie meewerkstages

307017BR
Open sollicitatie meewerkstages
You are applying to be part of the Novartis Talent Pool. We are currently recruiting for this role but we are building a pipeline for future opportunities. If you would like to be considered for a similar position in future, then please submit your CV.

Job Description

769 miljoen. Dat is hoeveel levens wereldwijd door onze producten geraakt worden. En daar zijn we trots op!

Ben jij een HBO of WO-student met de ambitie om jouw interesse op een toegepaste manier in te zetten in de gezondheidszorg? Ben je nieuwsgierig naar het bedrijfsleven en de carrièremogelijkheden voor iemand met jouw opleiding? Lees dan snel verder of een meewerkstage bij Novartis Nederland wat voor je is!

Waarom stage lopen bij Novartis?

In deze wereld van technologische transformatie moeten we onszelf afvragen: hoe blijven we het leven van nog meer mensen verbeteren en verlengen?

Novartis is een van de meest innovatieve en digital gedreven farmaceuten in Nederland. Een stage bij Novartis laat jou de wereld buiten de academie zien en zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Tijdens een stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied bij een farmaceutisch bedrijf, waardoor het kiezen voor jouw volgende stap of toekomstige baan makkelijker wordt. Daarnaast krijg je binnen onze dynamische organisatie ook inzicht in andere vakgebieden.

Are you ready to reimagine your future at Novartis?

Wat ga je doen?
Op https://www.novartis.nl/carrieres/stageplaatsen vind je meer informatie over de verschillende soorten stage en afdelingen waar je stage kunt lopen bij Novartis Nederland. Novartis heeft in Nederland geen lab- of onderzoeksfaciliteiten. Wij bieden in dus ook geen onderzoeksstages aan.
Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum requirements

• Je bent een HBO of WO-student in de laatste fase van je studie;
• Je bent op zoek naar een stage van 32-40 uur van 3-6 maanden;
• Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
• Je bent proactief, zelfstandig, leergierig en nieuwsgierig;
• Je houdt van eigen verantwoordelijkheid en je vindt het leuk om écht van toegevoegde waarde te zijn;
• Jij! Bij Novartis brengen we onszelf naar werk en omarmen we diversiteit en inclusie. Wij geloven dat onze verschillen ons speciaal maken.

Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Naast veel eigen verantwoordelijkheid die je als stagiair krijgt, bieden wij ook goede begeleiding en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
Je standplaats is ons kantoor in de Oliphant in Amsterdam Zuid-Oost. Door de COVID-19 maatregelen is het momenteel niet mogelijk is om alle dagen op kantoor te werken. Het is daarom mogelijk om de stage (deels) vanuit huis uit te voeren.
Je krijgt een marktconforme stagevergoeding. De hoogte is afhankelijk van de opleiding die je doet. Je ontvangt daarnaast volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.

Solliciteren
Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende meewerkstage bij een van de grootste farmaceuten ter wereld? Solliciteer dan nu!

Let op: vergeet niet je CV, je motivatiebrief, de afdeling waar je interesse in hebt, duur en aantal uren door te geven en eventuele aanvullende stage eisen vanuit je opleiding toe te voegen. Dan kunnen wij namelijk beter inschatten welk project voor jou geschikt is. Voor vragen kun je contact opnemen via [email protected]

Zoek je een afstudeerstage? Houd dan de website en LinkedIn 'Novartis Nederland' in de gaten want hiervoor plaatsen we aparte vacatures.

Meer informatie over Novartis Nederland? Bezoek onze website: www.novartis.nl en kijk op ons LinkedIn-kanaal: Novartis Pharma Nederland of een van onze showcases.

Waarom Novartis?

769 miljoen levens werden in 2020 geraakt door Novartis-medicijnen. Hoewel we hier trots op zijn, weten we dat er nog zo veel meer is dat we kunnen doen om het leven van mensen te helpen verbeteren en te verlengen. We geloven dat nieuwe inzichten, perspectieven en baanbrekende oplossingen te vinden zijn door het combineren van medische wetenschap en digitale innovatie. Dat een diverse, rechtvaardige en inclusieve omgeving inspireert tot nieuwe manieren van werken. Wij geloven dat ons potentieel kan gedijen en groeien in een ‘unbossed’ cultuur, ondersteund door integriteit, nieuwsgierigheid en flexibiliteit. En we kunnen opnieuw uitvinden wat mogelijk is, wanneer we samenwerken om de grootste medische uitdagingen ter wereld ambitieus aan te pakken. Stel je voor wat je hier bij Novartis zou kunnen doen!
Word lid van ons Novartis-netwerk: Als deze functie niet past bij je ervaring of carrièredoelen, maar je wilt wel verbonden blijven om meer te horen over Novartis en onze carrièremogelijkheden, sluit je dan hier aan bij het Novartis-netwerk: https://talentnetwork.novartis.com/netwerk
PHARMA
Global HR
Netherlands
Amsterdam
Novartis Pharma NL
Communications & Public Affairs
Full Time
Internship
No