Stage lopen bij Novartis Nederland

Are you ready to reimagine your future at Novartis?

Stage bij Novartis

Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stage waar je je kennis kan toepassen in de praktijk? Een plek waar je kunt leren, groeien en ontwikkelen? Dan is een stage bij Novartis Nederland wat voor jou!
Tijdens je stage bij Novartis doe je kennis en ervaring op en bouw je tegelijkertijd aan een mooi CV.


We hebben regelmatig stageplekken op HBO en WO-niveau bij de diverse afdelingen binnen ons bedrijf.
Novartis biedt zowel meewerk- als afstudeerstages aan. Voor afstudeerstages plaatsen we speciale vacatures online. Voor een meewerkstage kun je solliciteren op de open sollicitatie. Novartis heeft in Nederland geen lab- of onderzoeksfaciliteiten. Wij hebben dus ook geen onderzoeksstages op dat gebied.
Vanwege het internationale karakter van ons bedrijf is het van belang dat je naast Nederlands ook goed Engels spreekt.

 

Download Brochure
Download de flyer »

Wat zeggen stagiairs over ons?

Amber, Stagiair Market Access

“Door de cross-functionele projecten verbeter ik zowel mijn digitale vaardigheden als kennis van de Nederlandse markt die ik gelijk kan toepassen in de praktijk!”

Hans, Stagiair People & Organization

“Ik vind het verbazingwekkend hoe creatief Novartis alle medewerkers ondersteunt met diverse programma’s om gezond te werken en de grote aandacht voor hun welzijn.”

Ingmar, Stagiair Medical Affairs

“Dankzij de Go big on Learning: Intern Academy sessies heb ik alle afdelingen goed leren kennen. Dat was echt tof.”

Stan, Stagiair Ethics, Risk, & Compliance

“Omdat mijn werk echt gebruikt gaat worden, voelt het fijn om concreet bij te dragen aan een heel belangrijk onderwerp binnen de organisatie.”

Coen, Stagiair Communicatie

“Novartis is een leuk, leerzaam en vooral open stagebedrijf! Ik kreeg goede begeleiding en leerzame opdrachten.”

Maike, Stagiaire Cel- en Gentherapie

“Novartis is een geweldige plek om jezelf te ontwikkelen vanwege de motiverende, nieuwsgierige en open omgeving.”
 

Koen, Stagiair Market Acces

“Naast de leerzame ervaring heb ik veel gemotiveerde collega’s ontmoet en heb ik meer geleerd over hun functies in de farmaceutische industrie.”

Eva, Stagiaire Marketing

“Het is een mooie kans om ervaring op te doen in een groot farmaceutisch bedrijf. De werksfeer is prettig en je doet tijdens de stage ook echt iets waar collega’s en het bedrijf wat aan hebben.”

De verschillende afdelingen

Je kunt bij Novartis Nederland stagelopen bij verschillende teams. Hieronder vind je een korte uitleg van een aantal afdelingen: 

De productie, distributie en verkoop van geneesmiddelen is gebonden aan allerlei wet- en regelgeving. Er zijn binnen Novartis Nederland diverse afdelingen die zich hiermee bezighouden, onder andere op het gebied van kwaliteit, patiëntveiligheid en supply chain. De afdeling Ethics, Risk & Compliance (ERC) ondersteunt bij het op een integere en verantwoorde manier naleven van de regels. Het ERC team zorgt voor de juiste training van medewerkers en adviseert en denkt mee over bijv. nieuwe projecten, sponsoringen en marketingactiviteiten. Het team is betrokken bij risicomanagement, en monitort en analyseert interne processen en activiteiten, bedoeld om zo compliant en ethisch gedrag binnen Novartis te waarborgen. 

Stage bij Novartis


 

Solliciteer nu!
 

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde studenten.


Bekijk hier de beschikbare stages


Staat er niks voor je bij? Het is voor een meewerkstage altijd mogelijk om een open sollicitatie in te sturen met je CV en een motivatie. Geef daarbij duidelijk aan in welke afdeling je interesse hebt en eventuele stagevereisten.
Voor afstudeerstages plaatsen we speciale vacatures online.


Open sollicitatie indienen


Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met een van onze recruiters via: [email protected]. We hopen van je te horen!

 

1120NVS115191